Vásárlói tájékoztató hajakról

Feldolgozatlan hajak

Natúr copf:

Olyan osztályozatlan haj, ami 10-15cm-nél rövidebb szálakat tartalmaz. A további feldolgozás során a rövid hajakat el kell belőle távolítani. Ebből eredően a tömege csökkeni fog ahhoz képest, mint amikor megvásárolod. Ezért kevesebb az ára feldolgozott hajnál. Ezt követően ha tresszeléssel lesz feldolgozva a hossza is rövidebb lesz 2-3 cm-el.  

Fontos tudni!

  • natúr copf vásárlásánál, a feldolgozásnál csökkenhet a hossz és a tömeg
  • ha nincs kiszedve a rövid haj, későbbiekben kócolódhat
  • a natúr hajakra, amelyek nem a Superhairnél lettek feldolgozva nem vállalunk garanciát

 

Feldolgozott hajak

Garanciás! További vegykezelés, vagy feldolgozás a Garancia kizárását eredményezi.

Tincsezett haj:

A tincsezett hajból már el lettek távolítva azok a rövid hajszálak, amelyek a haj gubancolódását okoznák. A hajvégek pedig kristálykeratin kötőanyaggal lettek ellátva, majd formázva vagy elgömbölyítve, így ez egy azonnali felrakásra kész haj.

Tresszelt haj:

A tresszelt hajból már el lettek távolítva azok a rövid hajszálak, amelyek a haj gubancolódását okoznák. A haj ezután felfűzésre kerül egy cérnára, ami aztán elvarrásra kerül. Ez a típusú haj nem tartalmaz kötő és ragasztóanyagot. A hossza csak akkor lesz rövidebb, ha vágatsz belőle, átrakáskor nem kell újra tresszelni bizonyos ideig (hordástól, bánásmódtól függ).

Festett, szőkített haj:

Ha nem sötét barna, vagy fekete hajat vásárolsz, nagy valószínűség szerint festett, vagy szőkített hajról beszélünk, amit nagy gondossággal készítünk, figyelve arra, hogy a haj vitalitása magas maradjon.  Ez lehet tresszelt, vagy tincsezett haj is.