Hajápolás

Hajápolás

Ahhoz, hogy mindennap gyönyörű és ápolt hajunk legyen, messze nem elegendő az, ha szakemberekre bízzuk a vágást, a festést, a hajhosszabbítást vagy akár a tartós egyenesítést. A szalonban csak néhány órát töltünk, a két látogatás között eltelő hetekben viszont a mi igényességünkön múlik, hogy ki tudjuk-e hozni a maximumot a frizuránkból. Ez néhány alapvető szabály betartásával egyáltalán nem lehetetlen.

Először is, nem ajánlott minden nap hajat mosni, inkább szokjunk rá a heti kettő alkalomra, főleg, ha póthajunk van. A gubancolódás elkerülése érdekében még hajmosás előtt fésülködjünk meg, a klasszikus, fejjel lefelé történő hajmosásnál pedig szerencsésebb, ha egyenes tartásban végezzük el a műveletet. A sampont inkább a hajtövekre, míg a balzsamot a hajvégekre koncentrálva kell használni, de semmilyen termék esetén nem hibázhatunk azzal, ha elolvassuk a használati utasítást. A szárításkor mindenképpen el kell kerülni a törölközővel való erőteljes dörzsölést, a hajszárítót pedig minél alacsonyabb hőfokon érdemes használni. Ha időnk (és a hőmérséklet) engedi, a legjobb, ha hagyjuk természetesen megszáradni a hajunkat. Póthajat viselőknek érdemes éjszakára összefonni, laza lófarokba kötni a hajukat, hogy ne kócolódjon annyira össze.

Természetesen az sem mindegy, hogy milyen hajápolókat használunk. A drogériában kapható, olcsóbb termékek nemcsak alacsonyabb hatóanyagtartalmuk miatt nem ajánlottak, hanem olyan összetevőket is tartalmazhatnak, amelyektől a hajunk károsodik, fénytelenné, élettelenné válik, hamarabb töredezik. A minőségi, fodrászszalonokban kapható szerekbe való beruházás azonnal megtérülhet, hiszen a különbség látható és tapintható!

A L’Oréal Professionnel több különböző termékcsaláddal kedvez a vásárlóknak, amelyeket most szalonunkon keresztül is elérhetőek.

A Pro-Keratin Refill termékcsalád mélyreható megújulást és erőt biztosít a meggyengült hajszálaknak. Kifejezetten törékeny hajra ajánlott, hiszen keratinnal dúsított formulája kiigazítja a külső hatásoktól igénybe vett hajszerkezetet, legyen szó fésülésről, erős napsugarakról, vagy festésről, dauerolásról. A Pro-Keratin Refill megerősíti a haj természetes védőpajzsát, és koncentrált ápolást nyújt. A Pro-Keratin Refill hajszerkezetet kiigazító sampon helyreállítja az elvékonyodott hajszálakat, ápolttá és puha tapintásúvá teszi a hajat. A Pro-Keratin Refill védelmet biztosító krémet nem kell kiöblíteni, így segít megvédeni a hajat a káros hatásokkal szemben, valamint hidratálttá és könnyen kezelhetővé teszi azt. A Pro-Keratin Refill pakolás rendszeres, heti 1-2 alkalommal való használata pedig tovább erősíti ezeket pozitív hatásokat.

hajápolási termék Loreál Pro-Keratin Refill

A festett haj különleges bánásmódot igényel, hogy a színek minél tartósabbak és élénkebbek maradjanak. A Vitamino Color szulfátmentes sampont azoknak fejlesztették ki, akik hosszú időn keresztül ragyogó árnyalatra vágynak. A kíméletes összetevők vízzel krémes állagú, bőséges habot hoznak létre, ami gyengéden tisztítja a hajat és segít fokozni a haj színét és fényét. A hajszárítás előtt és után is használható Color 10 In 1 festett hajra való tökéletesítő spray azonnali hatása tíz szempont alapján érzékelhető. Védi, fényessé és puhává teszi a hajat, elősegíti a hajrostok kapcsolódását, lesimítja a hajszálakat. Könnyebbé teszi a kifésülést és a szárítást is, véd a töredezés és a roncsolt hajvégek megjelenése ellen, valamint megakadályozza, hogy a haj megjelenése szöszös legyen.

Az Intense Repair termékcsalád első tagja a megújító és tápláló sampon, amely száraz és károsult hajra készült. Regenerálja a mechanikai és vegyi hatások által próbára tett hajat, ami bársonyossá és könnyen kezelhetővé válik. A samponban lévő aktivált protein simítja a hajszálakat, míg a B6-vitamin vitalitást és táplálást biztosít. A ceramid a fejbőr külső rétegének megújításáról és ápolásáról gondoskodik. Az Intense Repair regeneráló maszk aktív összetevőinek köszönhetően már 2-3 perces hatóidő után is táplálja és gyógyítja a hajszálakat azokon a helyeken, ahol azoknak a legnagyobb szüksége van rá.

Az Absolut Repair regeneráló hajpakolás lipidiummal gazdagított formulája a különösen igénybevett haj állapotát javítja. Ellenállóbbá, fényesebbé és simábbá teszi a hajszálakat, amelyeket roncsol a hajfestés, a különböző hőkezelések, például a rendszeres hajsütés vagy vasalás, illetve az erős napfény. Visszaállítja a haj ruganyosságát, ragyogó színét és könnyebbé teszi a hajformázást.

A Sealing Repair regeneráló kettős szérum kifejezetten a sérült hajvégeket célozza. Nem kell kiöblíteni, így hatóanyagai, a ceramidok védőréteget képeznek a hajszálak körül, míg a lipidium belülről javítja a haj szerkezetét. Hatását legjobban a hőkezelés, például a szárítás során fejti ki, amikor a haj leginkább igénybe van véve. A tápláló olajoknak hála simává és fényessé teszi a hajat.

INSIGHT PROFESSIONAL HAJÁPOLÁSI TERMÉKEK

Korpásodás ellen

A korpásodás kezelhető, és egyszerűbben, mint gondolnád. A korpásodás forrása a fejbőr sejtjeinek megújulási, élettani folyamataiban való egyensúly felborulása, melyet belső és külső tényezők okozhatnak. Az Insight termékének köszönhetően nem kell többé a korpától szenvedned.
Miért várnál a megoldással?

hajápolási termék Loreál Pro-Keratin Refill

Hajhullás ellen

Hajszálak mindenhol?
Eleged van már, hogy minden tele van a hajaddal?
Eleged van abból, hogy hajad egyre ritkább lesz?
Az Insight kifejlesztette a hajadnak megfelelő készítményeit, melyek megoldást kínál a hajhullásra. Hajad erősebb és élettel teltebb lesz. A hajhagymák megerősödése pedig több hajszálat eredményez.
Élj hajhullásmentes életet újból.

INSIGHT hajápolási termékek hajhullás ellen

Mindennapos használatra

Minden nap megmosod a hajad?
Szereted a tisztaság érzetét a hajadon minden nap?
Az átlagos samponok a mindennapos használat esetén kiszárítják a hajvégét, védekezésképp a fejbőr túlzott faggyútermelésbe kezd, ami korai zsírosodáshoz vezet. Emellett a fejbőrre nézve sincsenek jó hatással az átlagos „hajápolási” szerekben lévő savas, maró, vegyszeres összetevők.
A napi fejbőr kínzás helyett válaszd azt a készítményt, ami figyelembe veszi a haj természetes nedvesség háztartást és kíméletesen tisztítja és védi a fejbőrt.

INSIGHT hajápolási termékek mindennapos használatra