Gyakran ismételt kérdések

Fontos kérdések, amire mindig szerezzük meg a válaszokat!

 • Milyen hajak léteznek?

  Európai, ázsiai, indiai, brazil, maláj, perui, vietnámi, tájföldi.

 • Milyen hosszúságú póthajak létezenk?

  A legnépszerűbb hosszúság 40-50-60-70 cm. De előfordul 80 cm vagy akár 1 méteres hajak is.

 • Biztonságosak a hajak?

  Ha hajhosszabbításon gondolkodunk, fontos, hogy jó minőségű hajat és megfelelő szakembert válasszunk. Olyan céget válasszunk, amely fertőtlenítési igazolással rendelkezik a hajakhoz.

 • Milyen módon illesztik a hajakat a fejre?

  Hőillesztés, hajfelvarrás, gyűrűs varrás, szilikonos mikrogyűrűzés, hüvelyezés.

 • Hogyan kell ápolni a hajpótlásokat?

  Hátratartott fejjel kel hajat mosni. Minden egyes hajmosás után szükséges balzsam vagy pakolás. A hajat 2-3 naponta szükséges megmosni, hogy szép legyen. Minden nap lehet használni hajvégápoló olajokat. Fontos, hogy reggel és este jól át kell fésülni a tőnél a hajat, hogy ne rasztásodjon. A hordási idő 2-3 hónap. Ezt fontos betartani, mert ahogy múlik az idő, egyre kevesebb szál tartja a póthajat, és kihullhat a póthaj a saját hajunkkal együtt, és rasztásodhat a töve is.

 • Mennyibe kerülnek a hajak?

  A hajak ára hosszúságuk és súlyuk szerint változik. A hajakat többnyire súlyuk alapján kell megfizetni. Egy átlagos fejre 10 dekagramm haj szükséges. Egy átlagos hajhosszabbítás ára hajjal együtt 50000 Ft.-tól akár több százezer forintig is terjedhet.

 • Milyen hajat érdemes vásárolni?

  Ha hosszú távon gondolkodunk, érdemes jobb minőségű hajat választani, mert ezt 1 akár 3 évig is hordhatjuk. A silány minőségű hajak 3 hónap után a kukában landolnak. A Jó minőségű haj: egy fejről levágott, kezeletlen copfok. A származás mindegy, lényeg az egy fejről származó, vegykezeletlen haj.

 • Meddig tart egy hajhosszabbítás?

  A hajhosszabbítása első alkalommal 1-3 órát vesz igénybe. Ez attól függ, hogy mennyi hajat és milyen technikával rakják fel.

 • Miért nem érdemes hántolt hajat vásárolni?

  A hántolási technika főleg az indiai hajakra jellemző. Indiában a nők férjhez menetel előtt a templomban felajánlják a hajukat az istennőknek. Itt nem szakszerűen vágják le, a haj a földre hullik, és megfordulhat a szál bennük, ami a későbbiekben kócolódást idéz elő. Ezért lehántolják a hajat. Ez a haj szálszerkezetét teszik tönkre, könnyen roncsolódó lesz, és kevésbé szőkíthető.