A póthaj ápolása

Amellett, hogy a póthajak gyönyörű hajkoronát biztosítanak viselőjüknek tudni kell megfelelően karbantartani és ápolni ezeket.

Fontos, hogy hajfelrakás után sem szabad elhanyagolni hajunkat, mert csak rendszeres odafigyelés és ápolás mellett marad szép és tartós.

Az alábbi hajápolási technikák alkalmazásával hosszú ideig megőrizheted póthajad minőségét és küllemét.

póthaj ápolásaFésülés Óvatosan és körültekintően fésüld ki a hajad, lefekvés előtt vagy hajmosáskor és reggel. Először fésüld ki alul, majd fokozatosan fésüld egyre feljebbről. A szálvezetős hajkefe a legmegfelelőbb póthajak átfésülésére. Ne használj, olyan fésűt aminek a fogai hegyesek!

Hidratálás Rendszeresen használj hajkondícionálót, hajvégáplót és hidratálót, hogy hosszú ideig egészségesek maradjanak a hajszálaid. Ennek elhanyagolása a szálak töredezettségéhez vezethet, ami nem szép látvány.

Hajmosás Hátra hajtott fejjel mosd meg és öblítsd ki a hajad, mert így kevésbé gubancolódik és a kifésülése is könnyebb lesz.

Hajfestés Ha póthajad van érdemes szakemberre bízni a hajfestést. Veszélyes vállalkozás otthon befesteni, hiszen ha nem öblíted ki megfelelően az illesztéseket a póthaj és a saját hajad is roncsolódhat.