5 tévhit a hajhosszabbításról

A hajhosszabbítás nagyon népszerű a hölgyek körében és emiatt néhány tévhit már született az eljárással kapcsolatban. Most ezeket szeretnénk megcáfolni, hogy elkerüljük a félreértéseket.  

5 TÉVHIT A HAJHOSSZABBÍTÁSRÓL

1. A hajhosszabbítás tönkreteszi a hajat

Ezt el lehet kerülni, a megfelelő szakember kiválasztásával. Fontos, hogy az egyén hajtípusához kell kiválasztani a számára legmegfelelőbb póthajat és eljárást.  

 

2. Hajhosszabbítás után jobban hullik a haj

Ha a póthaj egyénre szabottan lett kiválasztva, emellett jó minőségű is, akkor a megfelelő hajpótlási technikát alkalmazva az eredeti haj nem fog jobban hullani. (Kivéve, ha a felrakásnál gyantát, ragasztót vagy vaxot alkalmaznak.)  

 

3. A tincsek önállóan is eltávolíthatóak

Ez nem igaz és nem is ajánlott. A tincsek leszedését csak szakember végezheti el, ugyanis mikrogyűrűzés esetében egy speciális fogót használunk, a keratinos hőillesztési eljárásnál pedig bőrbarát oldószerrel távolítjuk el a hajat.  

 

4. Az ázsiai hajak rossz minőségűek

Az ázsiai hajaknál is vannak alacsony színvonalú hajak, és prémium kategóriás is. A jó minőségűek, amelyeket nem ért vegykezelés, egy fejről levágott szűz haj (amit még nem ért vegykezelés, és nincs lehántolva), könnyen szőkíthető.  

 

5. A szolárium és szauna roncsolja a haj illesztését

Nyugodtan járhatnak ilyen helyekre azok a lányok, akik póthajat viselnek. A szolárium és a szauna nem befolyásolják az illesztés tartósságát.